Koolvis met venkel (stap 1)

Koolvis met venkel (stap 1)

Benodigdheden (1 pers)

  • 100 gram koolvis
  • 1 koffielepel kokosvet, olijfolie of roomboter
  • Halve knol venkel
  • 1 rode ui
  • Halve citroen
  • Zout en peper of herbamare kruiden

Werkwijze

  1. Maak heel dunne plakjes venkel door een mandoline te gebruiken. Ook de ui mag je zo dun snijden met de mandolien.
  2. Maak een marinade met wijnazijn en het sap van een halve citroen. Leg hier de venkel en ui in en laat even rusten.
  3. Bak de koolvis in een pan en voeg hier een beetje van de marinade aan toe. Kruid bij met peper en zout.
  4. Leg dit allemaal mooi op een bordje en smullen maar! 


Smakelijk en smullen maar.

Bettina en het Slanklijners Team

Heb je vragen , dan mag je ons altijd contacteren.

Veel succes !

Praat hier lekker mee in de Slanklijners Lifestyle club of laat een berichtje achter