De Slanklijners

IN 10 WEKEN SLANK,GEZOND, MOOI EN GELUKKIG

Dag 4

Recept

Kabeljauw met tomatensalsa 

Benodigdheden (1 pers)

  • 100 gram kabeljauw
  • 1 koffielepel kokosvet, olijfolie of roomboter naar smaak
  • 3 trostomaten
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 1 koffielepel balsamico
  • Verse basilicum
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • Peper en zout

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Snijd 1 tomaat in blokjes en versnipper de sjalot.
  3. Pureer 2 tomaten door ze in een blender te doen samen met de balsamico, wijnazijn en basilicum. Roer hier de tomatenblokjes, versnipperde sjalot en het geperste teentje look onder.
  4. Doe het stuk kabeljauw in de ovenschaal, die ingevet is. Voeg hierbovenop de tomatensalsa erover en kruid wat met peper en zout.
  5. Laat dit voor 25 minuten garen. Werk af met wat verse basilicum en smullen maar!

Smakelijk en smullen maar.

Op jouw succes en tot morgen, 😉

Je grootse supports

Bettina en het Slanklijners Team

Je staat niet alleen, stel al je vragen in de "Slanklijners Lifestyle Club". Wij staan voor je klaar.

Wil je echt resultaat behalen?

Volg dan zeker deze instructies:

1.Vermijd uitstelgedrag

2. Word meer bewust van wat je eet

3. Leg je focus op de voordelen van jouw afslanken

4. Leer vragen om hulp wanneer je het moeilijk hebt

5. Vooraleer je toegeeft aan je slechte gewoonte, zeg deze luidop, dit kan je doen beseffen wat voor een slecht idee het is

6. Ook al gaat het even mis, blijf gefocust op het resultaat

7. Hou je evolutie van het programma bij in je Slanklijners dagboek

8. Wees waakzaam naar gedachten die je aanzetten tot ongezonde snoepen

9. Noteer je gedachten, maar ook je resultaten

10. Wees geduldig!

Veel succes!

Het Slanklijners team

Op jouw succes en tot morgen, 😉
Je grootse supports
Bettina en het Slanklijners Team


Je doet dit niet alleen wij doen dit samen.
Maak je nu lid!
Als je vragen hebt of je wil ervaringen delen, ga dan naar de besloten Facebook groep
Wij gaan daar al je vragen beantwoorden (niet via de mail).